Vissza

De mi van az érő szamócával és a begóniákkal?

De mi van az érő szamócával és a begóniákkal?

Egy elégedett vevő levele az agrovaciodirekt.hu  oldalon történt vásárlás után

Szeretem a lakásom virágokkal körbevenni, de a múlt héten a rózsáimat ellepte a tetű. Mérgező szereket nem vásárolok, nem is tudnám sem tárolni, sem kipermetezni. A szomszédom is megnézte a virágaimat, ajánlotta, hogy csalánlével mossam le, de az egyáltalán nem jött be. A facebookon láttam a gyógynövényes terméküket, gondoltam, ennyit még rááldozok. Nem szokásom a neten vásárolni, úgy láttam, hogy Önöknél webáruházon keresztül jutok hozzá. A PlantaForce Protechet választottam, nagyon könnyű volt a megrendelés, tényleg 3 nap alatt megérkezett a csomag. Féltem, hogy otthon kell majd várakozni a postásra, de jóval előtte felhívott, hogy mikor fog érkezni. Minden úgy volt, ahogyan a megrendelés után tájékoztattak.

No, gondoltam, a cég korrekt, de most ugrik a majom a vízbe! Lespricceltem a felhígított lével a rózsáimat. Másnapra már csak kevés tetű volt a bimbókon, pár nap múlva teljesen ELTŰNTEK!!! Alig hittem a szememnek! Ez csúcs! Le is fényképeztem, mellékeltem. Úgy látom, nem csak a tetű tűnt el, de a bimbók is sokat fejlődtek.

Ezen felbuzdultam, ehhez kapcsolódik a kérdésem: a begóniámat és az érésben lévő epremet is pusztítja valami, én atkára gondolok, mert szívogatási nyomokat látok, azután elszáradnak a levelek! Kezelhetem-e ezzel a szerrel, várható-e valami eredmény? A nagyobb gondom, hogy az epret most folyamatosan fogyasztjuk, kezelhetem-e az epret is? Méreg szóba sem jöhet, de folyton száradnak le a levelek!

Kérem, ha van módjuk, mielőbb válaszoljanak.

Tisztelettel: Benéné Zsuzsa

Tisztelt Megrendelőnk,

Örülünk, hogy elégedett vásárlóink között tudhatjuk Önt is. Annak még jobban, hogy termékünk jól vizsgázott a kertjében. A PlantaForce Pro-tech gyógynövényes készítményünk távol tartja a károsítókat, de sem a környezetre, sem az emberre negatív hatással nem rendelkezik. Ezért felhasználása nincsen korlátozva – még az érésben lévő gyümölcsöt-zöldséget is érdemes kezelni, jobb minőségű lesz a termés, jobban elálló, szermaradványoktól pedig nem kell tartani.  

A begóniával kapcsolatban biztatom, próbálja ki, mert szaktanácsadó kollégák pozitív tapasztalatokról számoltak be atkás növények kezelése után. Ez különösen figyelemre méltó, hiszen atkák ellen még a kémiai védekezés sem egyszerű, betakarítás közben pedig lehetetlen. Ha makacs, erős atkafertőzést tapasztalna, akkor a kezelés 1-2 hetente, akár több alkalommal is ismételhető, káros hatások nélkül. Tapasztalatait örömmel olvasnánk.

További termékeink megtekinthetők az agrovaciodirekt.hu webáruházunkban